Teenused

01
Strateegia

Turundus- ja kommunikatsioonistrateegia

Turundusstrateegia

Aitame koostada konkreetse plaani, mille järgi tegutsema hakata.  Enne strateegia koostamist analüüsime ettevõtte vajadusi, konkurentsi ja valdkonna trende. Paneme paika turunduse eesmärgid ja äritulemused, mida oma tegevusega paremaks muuta. Määrame sihtgrupid, sisustrateegia ja kanalid. Kasutatavate kanalite edu tagab sisu. Loome personaalse strateegia viisil, et saad seda ise teostama hakata või oleme partneriks, kui vajad ka hiljem abi.

Kommunikatsioonistrateegia

Kommunikatsioonistrateegia koostamisel selgitame välja, millist infot vajab sihtgrupp erinevates faasides. Milline info on Sinu toote või teenuse tarbijale oluline enne ostu sooritamist, kuidas saame muuta kliendile pakutava tarbimise võimalikult meeldivaks ja mida öelda, et toimuks hiljem kordusost.

02
Turundus

Kampaaniad ja reklaamid

Kampaaniate ja reklaamide planeerimine

Planeerime ja viime läbi kampaaniad, mis seovad huvilisi Sinu või Sinu ettevõtte brändiga ja võimaldavad nendega püsivalt kontaktis olla. Vajadusel loome erilahendusi, et huvilisi paremini kaasata ja seeläbi tulemusteni jõuda. 

Tulemuste analüüs

Kampaania planeerimisel määrame koos sobivad mõõdikud. Hindame tegevusi, mis viivad  lähemale ärieesmärkide saavutamisele. Klikid, vaatamised, külastused, fännide ja jagamiste arv on olulised vaid siis, kui on paika pandud nende seos ärieesmärkide saavutamisega.

03
Internetiturundus

Facebooki reklaamid ja sotsiaalmeedia

Loovad lahendused Sinu ettevõttele

Koostame plaani, kuidas sotsiaalmeedias püsivalt huviliste täpelepanu võita. Toome Sinu ettevõtte lehele külastajad, kes on avatud toote või teenuse sõnumile. Aitame saada e-kanalitest kontakte, tehinguid ja müüki ettevõtte ärieesmärkide saavutamiseks. Valime sobivad kanalid, kampaaniamudelid, sõnumid ning vormime need Sinu sihtgrupile sobivasse keelde. 

Tulemuste analüüs

Kokku lepitud ajal koostame tulemuste analüüsi (igakuiselt või kampaania lõppedes). Hindame, kuidas ja millised postitused sihtgrupile sobivad ning vastavalt tulemustele teeme vajadusel muudatusi strateegias.